Udskiftning af el tavler

Skal du have udskiftet din el-tavle

Udskiftning af El-tavle

En El-tavle er kærnen til hele husets el-installationer. Det er derfor meget vigtigt at disse bliver serviceret jævnligt.

Hamann Teknik udbyder både rådgivning for hvad I derhjemme selv kan gøre, men også udførelsen af udskiftning på alt fra komponenter som kunne være defekte, til splinter nye komplette el-tavler.

I flæng af, at verden bliver mere og mere teknisk, er vores el behov generelt vokset markant. Folk skal have elbiler, moderne køkkenener som tilbyder alt hvad man ønsker, en støvsuger der klare sig selv.

Altså vores behov er blevet meget større for at få mere strøm i vores hjem. Dette betyder at el-tavlerne skal være større og større, samt mere tekniske. Hos Hamann Teknik er der stort fokus på netop dette, da det altså kærnen til resten af hjemmet.

Udover, at kundens behov, er en af Hamann Tekniks største kvaliteter, findes der en masse regler omkring el-tavler som der skal overholdes. Vi overholder selvfølgelig alle regler, så I kan ligge trygt og sove uden bekymringer.

Transientbeskyttelse

Vi her hos Hamann Teknik sørger altid for at montere transientbeskyttelse når vi arbejder med el tavler. Transientbeskyttelse er beskyttelsesenhed der modarbejder overspænding.

Det er konstrueret til beskyttelse af elektriske systemer og anlæg mod transiente overspændinger og impulser.

Eksempelvis beskytter det din bolig eller virksomhed, ved f.eks. lynnedslag eller i forbindelse med arbejde på elnettet der skaber et for stort spænd.

Fordelene ved transientbeskyttelse

Der er en lang række fordele ved at sikre at din el tavle er transientbeskyttet. For private boligejere, sikre det blandt andet at huset er bedre rustet, til eventuelle elektriske forstyrrelser. Det beskytter dine elektroniske apparater i hjemmet skulle der opstå pludseligt strømsvigt, mindsker brandfare og forlænger dine el apparaters levetid.

For erhvervsdrivende er der en endnu større række af fordele ved at sikre at der er monteret transientbeskyttelse. Driver man en virksomhed der eksempelvis er serverdrevet, sikre en transientbeskyttelse en højere driftssikkerhed og kan være med til at sikre at man ikke mister vitale data. Det er også i nyere tid blevet lovpligtigt at være beskyttet, hvilke betyder at de fleste forsikringsselskaber i højere grad, kræver at man er transientbeskyttet.

Står du og er i tvivl om hvorvidt din el tavle enten skal udskiftes, eller er transientbeskyttet, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi køre dagligt og udskifter el tavler i Københavnsområdet, og køre gerne ekstra for at sikre at din bolig eller virksomhed er beskyttet.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag