El-tjek og eftersyn

Vi tilbyder el tjek og eftersyn

El tjek / eftersyn

Et el tjek er en gennemgang af dine elinstallationer, om de er lovlige, sikre og op til forskriftener. Her bliver der gennemgået eltavler, HPFI-relæ, stik og stikkontakter, samt udført diverse målinger.

I forbindelsen med lovgivningen skal ejendomshandlere, have en el-rapport over el-installationen for ejendommen siden den 1. maj 2012.

Dette tilbyder Hamann Teknik, med stor fokus på at installationen er udført korrekt. Dette kan sikre dig enten som køber eller sælger, at el-installation er udført helt rigtig. Hvis installationen ikke er udført korrekt, tilbyder vi naturligvis at lave den om, og dette kan du læse yderligere om under vores garanti.

Står du som ejer/ansvarlig for en ejendom, og du vil sikre dig at el-installationen, er udført korrekt, tilbyder vi at lave et uforpligtende el-tjek/eftersyn.

Denne rapport bliver udført med billede dokumentation og tekst, samt målinger af installationen som derefter indsendes til sikkerhedstyrelsen. Disse målinger er med til at sikre dig, at din el-installation er udført helt korrekt, og at din el-tavle og komponenter i din tavle overholder de krav som findes.

Hvad er et el tjek?

Hos Haman ApS er vi stolte af den service og de resultater vi leverer, men vi er muligvis, endnu mere stolte af at kunne hjælpe og sikre dig og dit hjem.

Grundlæggende er et el tjek er en gennemgang af dine elinstallationer. En fagmand vil nøje gennemgå dine installationer for at se om de er udført lovligt, funktionelle, beskadigede, sikre og om de lever op til forskriftener. Her bliver der gennemgået eltavler, HPFI-relæ, stik og stikkontakter, samt udført diverse målinger. I tilfælde af ulovlige eller skadet installationer, er det vigtigt at disse bliver udbedret hurtigst muligt, da der store fare forbundet med dem. Dette kan manifesteres som elektriske brænde, kortslutninger eller risiko for alvorligt stød ved kontakt.

Når du kontakter Hamann angående et el tjek, får du adgang til eksperter med mange års erfaring. Vi kommer ud til din bolig, og gennemgår alle kroge og kanter. Hvis en beskadiget eller ulovlig installation registreres, vil vi gøre alt i vores magt for at igen at sikre dit hjem, så du kan læne dig tilbage i ro og mag.

Udover at foretage el tjek kan Hamann ApS også assistere med andre former for el service (anker-tekst), såsom udskiftning af el tavle(anker-tekst), opsætninger af nye installationer og udvidelser af nuværende installationer. Ligeledes står vi altid til rådighed hvis du er i tvivl eller har spørgsmål til dine installationer.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag