Nybyg og renovering

Traditionelle El-installationer

Hamann Teknik laver traditionelle el-installationer i meget høj kvalitet, og vil derfor kunne udføre alt fra nybyg til renoverings opgaver, vi tilbyder Europa materielt og Dansk designet el komponenter, alt efter hvad de ønsker af design til nybyg og renovering.

Hos os er lovlige installationer af højeste prioritet. Vi tager stor afstand fra alt andet og stræber altid efter nye højder og mål. Derfor er man som kunde altid garanteret den højeste kvalitet.

Intelligente installationer

Vi hos Hamann Teknik følger med fremtiden og kan derfor tilbyde mange forskellige Smart House løsninger, alt fra overvågning samt alarm løsninger, til avanceret lysstyringer som ville kunne kommunikere med jeres smarttelefon, samt resten af huset.

Disse installationer er meget unikke. Vi basere dem på kundens behov, og vil derfor være meget unikt for installationen.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag