El-service

Vi tilbyder el-service

El-service

Hos Hamann Teknik køre vi dagligt rundt til private såvel som erhvervsdrivende og sikre at alle elinstallationer er korrekt monteret og er opdateret til moderne standarter.

Vi tilbyder service aftaler med stor fokus på funktionalitet og kvalitet. Så står du med en bygning der skal serviceres alt fra en dag om ugen til en dag om året, er vi de helt rigtig for dig.

I takt med at verdenen bliver mere teknologisk udviklet, og husstande samt virksomheder benytter mere strøm, er der mange af de gamle bygningskonstruktioner der ikke længere kan følge med udviklingen. I sådanne tilfælde, kan et El-tjek være den afgørende faktor, for at i får igangsat et elektrisk renoveringsarbejde. Har i et ønske om at få foretaget et El-tjek kan i læse mere om det her.

El Service er derimod en ydelse vi hos Hamann Teknik tilbyder som en enegangs eller som løbende aftale.
Vi udfører El-service i alle størrelser og omfang i alle typer af bolig.

Omfattende el service

El Service er en ydelse vi tilbyder i forbindelse med stort set alle el opgaver. Det kan være alt fra en enkelt gennemgang af din boligs el installationer, til en større service aftale for en erhvervsdrivende virksomhed, hvor it og el installationer er en stor del af drift og dagligdagen.

Vi tilbyder alt fra udskiftning af en lyskilde til store udskiftninger af el-tavler, og vedligeholdelse af de el tekniske installationer. Dette kan sikre jer en mere energi venlig bygning, og længere leve tid af installationen. Med en service aftale hos Hamann Teknik bliver der lavet en skræddersyet aftale til dig eller din virksomhed.

Vores el service dækker med andre ord, stort set alle typer af opgaver i alle størrelser og omfang.

Så står du og mangler en elektriker til en enkelt serviceopgave er Hamann Teknik den helt rette for dig.

  • Udskiftning af el tavler
  • Belysning
  • Vedligeholdelse af installationer
  • Gennemgang af el installationer
  • Montering af nye el apparater
  • Stikkontakter & Strømoutlets

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag