Udskiftning af el-tavle

Udskiftning af El-tavle

En El-tavle er kærnen til hele husets el-installationer. Det er derfor meget vigtigt at disse bliver serviceret jævnligt.

Hamann Teknik udbyder både rådgivning for hvad I derhjemme selv kan gøre, men også udførelsen af udskiftning på alt fra komponenter som kunne være defekte, til splinter nye komplette el-tavler.

I flæng af, at verden bliver mere og mere teknisk, er vores el behov generelt vokset markant. Folk skal have elbiler, moderne køkkenener som tilbyder alt hvad man ønsker, en støvsuger der klare sig selv.

Altså vores behov er blevet meget større for at få mere strøm i vores hjem. Dette betyder at el-tavlerne skal være større og større, samt mere tekniske. Hos Hamann Teknik er der stort fokus på netop dette, da det altså kærnen til resten af hjemmet.

Udover, at kundens behov, er en af Hamann Teknik´s største kvaliteter, findes der en masse regler omkring el-tavler som der skal overholdes. Vi overholder selvfølgelig alle regler, så I kan ligge trygt og sove uden bekymringer.

Udfyld formularen

Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 24 timer.


  En elinstallatør du kan regne med

  Vi er medlem af TEKNIQ – og omfattet af deres garantiordning som er brancheforening for autoriseret elinstallatører.

  TEKNIQ Garanti består af et ankenævn for Tekniske Installationer, som behandler klager fra private forbrugere over el-arbejder.

  TEKNIQ Garanti dækker omkostninger op til 150.000 kr. inkl. moms.

  Klager der vedrører elinstallationsrapporter, er ikke omfattet af Garantiordningen.

  Installationsarbejde udført af en elinstallatør, som er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, giver private kunder garanti for sikkerhed, kvalitet og faglighed.