Om os

Hvem er vi?

Hvem er vi?

Mere end 10 års erfaring indenfor håndværksfaget som el-teknikker, er vi hos Hamann Teknik drevet med én ambition, og ét mål om at skabe vækst, og levere komplette- samt skræddersyede løsninger af enhver størrelse indenfor teknik.

Med mere end 10 års erfaring inden for håndværksfaget som autoriserede el-teknikker, er vi hos Hamann Teknik drevet af passion, ambition og et mål.
Vores mål er at være blandt de bedste i branchen, og bidrage til håndværksfagets fortsatte vækst, igennem vores skræddersyede løsninger af enhver størrelse tekniske installationer.

Med et skarpt øje for kvalitet, og økonomisk bevidsthed omkring vores faglighed, stræber vi efter, at skabe kundetilfreds ved at være transparente i tæt samarbejde med vores kunder. Kvaliteten af vores arbejde og din tilfredshed som kunde, går altid hånd i hånd hos os, og derfor udvikler vi altid vores arbejdsgang og metoder, sådan så vi løbende kan tilbyde det bedste branchen har at tilbyde. Hos Hamann Teknik arbejder vi med alt fra renovering til nybyggeri og tilbyder bland andet, løsninger inden for byggestrøm og belysning.

Traditionel el opgaver, er vores levebrød, og her tilbyder vi alt fra traditionel el-service, el-tjek, installation af el tavle mm.
Vi følger tidens trends og arbejder derfor også inden for smart intelligent el. Her arbejder vi med data installationer , solceller, energi optimering mm.

Kunne du tænke dig at høre mere om os og hvad vi kan tilbyde dig, så er du velkommen til at ringe på (+45) 50 31 30 50 eller udfyld vores kontaktformular her på siden.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag