Energi optimering

Energioptimering

Det er i en større grad blevet mere normalt at energioptimere i virksomheder samt hos private.

Når man energioptimerer, udskifter man udstyr og apparater der ikke længere er up to date, da disse apparater kan være meget mere omkostningstunge end andre og nyere apparater der findes. Dette vil nedsætte energiforbruget og dermed reducere energiomkostningerne.

Hamann Teknik står både for rådgivning og udførelse af energioptimering, så står du og undre dig over din elregning ikke hænger sammen med jeres forbrug, går vi ind og ser hvad årsagen er til dette, herefter vejleder vi til hvad man kan gøre. Vi arbejder også med at energioptimere din hustand ved bl.a at installere solceller i dit hjem, og hjælpe dig med at få opsat alt omkring dette. Du kan læse mere om hvordan vi arbejder med solceller eller vores andre ydelser her.

Vi udfører både enkle udskiftninger af lyskilder fra gamle halogen lyskilder til nye og mere energibevidste LED lyskilder, til mere energivenlige opvarmnings muligheder.

Hvordan optimereres jeg mit energi forbrug?

Generelt handler energi optimer for private om at finde ud af hvordan man kan spare på det energi output man benytter. Eksempelvis kan dette være at skifte hvilke typer pærer man benytter i huset, sætte automatisk timere på lyset så det slukker efter noget tid etc.

En anden måde, og den mest konventionelle, er at spørge en el-teknikker, som os, om at foretage målinger og rådgivning.

I alemene husstande står hårde hvidvarer for 30 % af husstandens energiforbrug. Det er derfor vi hos Hamann Teknik, udarbejder rapporter over jeres elforbrug, og giver rådgivning og vejledning til udskiftning af jeres hårde hvidvare. På den måde kan i økonomisk og professionelt, være sikre på at i ikke spilder penge på maskiner der benytter det samme eller mere energi.

Står i derfor i en situation hvor elregningen ikke er sammenhængen, eller generelt for dyr og i ønsker en professionel og effektiv løsning, så kontakt os i dag enten via telefon eller kontaktformularen her på siden.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag