El tjek / eftersyn

El tjek / eftersyn

Et el tjek er en gennemgang af dine elinstallationer, om de er lovlige, sikre og op til forskriftener. Her bliver der gennemgået eltavler, HPFI-relæ, stik og stikkontakter, samt udført diverse målinger.

I forbindelsen med lovgivningen skal ejendomshandlere, have en el-rapport over el-installationen for ejendommen siden den 1. maj 2012.

Dette tilbyder Hamann Teknik, med stor fokus på at installationen er udført korrekt. Dette kan sikre dig enten som køber eller sælger, at el-installation er udført helt rigtig. Hvis installationen ikke er udført korrekt, tilbyder vi naturligvis at lave den om, og dette kan du læse yderligere om under vores garanti.

Står du som ejer/ansvarlig for en ejendom, og du vil sikre dig at el-installationen, er udført korrekt, tilbyder vi at lave et uforpligtende el-tjek/eftersyn.

Denne rapport bliver udført med billede dokumentation og tekst, samt målinger af installationen som derefter indsendes til sikkerhedstyrelsen. Disse målinger er med til at sikre dig, at din el-installation er udført helt korrekt, og at din el-tavle og komponenter i din tavle overholder de krav som findes.

Udfyld formularen

Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 24 timer.


  En elinstallatør du kan regne med

  Vi er medlem af TEKNIQ – og omfattet af deres garantiordning som er brancheforening for autoriseret elinstallatører.

  TEKNIQ Garanti består af et ankenævn for Tekniske Installationer, som behandler klager fra private forbrugere over el-arbejder.

  TEKNIQ Garanti dækker omkostninger op til 150.000 kr. inkl. moms.

  Klager der vedrører elinstallationsrapporter, er ikke omfattet af Garantiordningen.

  Installationsarbejde udført af en elinstallatør, som er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, giver private kunder garanti for sikkerhed, kvalitet og faglighed.