El tjek / eftersyn

Et el tjek kan hjælpe dig med at sikre at din bolig ikke er monteret med ulovlige og farlige el installationer. Vores eltjek foretages af professionelle og autoriserede fagmænd, med stor erfaring 

El tjek / eftersyn

Et el tjek er en gennemgang af dine elinstallationer, om de er lovlige, sikre og op til forskriftener. Her bliver der gennemgået eltavler, HPFI-relæ, stik og stikkontakter, samt udført diverse målinger.

I forbindelsen med lovgivningen skal ejendomshandlere, have en el-rapport over el-installationen for ejendommen siden den 1. maj 2012.

Dette tilbyder Hamann Teknik, med stor fokus på at installationen er udført korrekt. Dette kan sikre dig enten som køber eller sælger, at el-installation er udført helt rigtig. Hvis installationen ikke er udført korrekt, tilbyder vi naturligvis at lave den om, og dette kan du læse yderligere om under vores garanti.

Står du som ejer/ansvarlig for en ejendom, og du vil sikre dig at el-installationen, er udført korrekt, tilbyder vi at lave et uforpligtende el-tjek/eftersyn.

Denne rapport bliver udført med billede dokumentation og tekst, samt målinger af installationen som derefter indsendes til sikkerhedstyrelsen. Disse målinger er med til at sikre dig, at din el-installation er udført helt korrekt, og at din el-tavle og komponenter i din tavle overholder de krav som findes.

håndværker fra Hamann Teknik
håndværker fra Hamann Teknik

Hvad er et el tjek?

Hos Haman ApS er vi stolte af den service og de resultater vi leverer, men vi er muligvis, endnu mere stolte af at kunne hjælpe og sikre dig og dit hjem.

Grundlæggende er et el tjek er en gennemgang af dine elinstallationer. En fagmand vil nøje gennemgå dine installationer for at se om de er udført lovligt, funktionelle, beskadigede, sikre og om de lever op til forskriftener. Her bliver der gennemgået eltavler, HPFI-relæ, stik og stikkontakter, samt udført diverse målinger. I tilfælde af ulovlige eller skadet installationer, er det vigtigt at disse bliver udbedret hurtigst muligt, da der store fare forbundet med dem. Dette kan manifesteres som elektriske brænde, kortslutninger eller risiko for alvorligt stød ved kontakt.

Når du kontakter Hamann angående et el tjek, får du adgang til eksperter med mange års erfaring. Vi kommer ud til din bolig, og gennemgår alle kroge og kanter. Hvis en beskadiget eller ulovlig installation registreres, vil vi gøre alt i vores magt for at igen at sikre dit hjem, så du kan læne dig tilbage i ro og mag.

Udover at foretage el tjek kan Hamann ApS også assistere med andre former for el service (anker-tekst), såsom udskiftning af el tavle(anker-tekst), opsætninger af nye installationer og udvidelser af nuværende installationer. Ligeledes står vi altid til rådighed hvis du er i tvivl eller har spørgsmål til dine installationer.

Udfyld formularen

Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 24 timer.


  Er et el tjek lovpligtigt ?

  For dig som privat er det ikke lovpligtigt at foretage el tjek.
  Det er dog stadig en god ide at få foretaget el tjek hyppigt, selv hvis du ikke skal købe og sælge en bolig. Ligesom alt andet slides elinstallationer over tid.

  Hvis du er i processen at finde ny bolig tilbyder Hamann Teknik et omfattende el eftersyn ved salg, med stor fokus på at installationen er udført korrekt. Dette kan sikre dig, både som køber eller sælger, at alle el-installationer er udførligt monteret og sikret. Hvis installationen ikke er udført korrekt, tilbyder vi naturligvis at lave den om, og dette kan du læse yderligere om her.

  Står du som ejer/ansvarlig for en ejendom, og du vil sikre dig at el-installationen, er udført korrekt, står vi hos Hamann klar til at hjælpe med et uforpligtende el eftersyn til lejlighed, hus eller kontor. Ligeledes kan vi foretage en udskiftning af el tavle, hvis du har behov for dette. Alle tjek, installationer og udskiftninger vil blive dokumenteret i vores rapport, og du vil blive tildelt denne så du kan dokumentere at alt er blevet gjort lovligt og korrekt.

  Denne rapport bliver udført med billede dokumentation og tekst, samt målinger af installationen som derefter indsendes til sikkerhedsstyrelsen.
  Disse målinger er med til at sikre dig, at din el-installation er udført helt korrekt, og at din el-tavle og komponenter i din tavle overholder de krav som findes.

  Hvad koster et el tjek?

  Hamann ApS tilbyder dig et uforpligtigende tilbud på et, el tjek af alle installationer, el tavler, solceller samt alle andet elektronik i din bolig. Prisen vil naturligvis variere baseret på størrelsen af din bolig, samt mængden af installationer der skal gennemgås. 

  Har du opdaget en beskadiget installation i din bolig, eller har du nogle spørgsmål i forbindelse med el tjek, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid til rådighed, og vores dygtige medarbejdere kan med stor sandsynlighed hjælpe dig.

  En elinstallatør du kan regne med

  Vi er medlem af TEKNIQ – og omfattet af deres garantiordning som er brancheforening for autoriseret elinstallatører.

  TEKNIQ Garanti består af et ankenævn for Tekniske Installationer, som behandler klager fra private forbrugere over el-arbejder.

  TEKNIQ Garanti dækker omkostninger op til 150.000 kr. inkl. moms.

  Klager der vedrører elinstallationsrapporter, er ikke omfattet af Garantiordningen.

  Installationsarbejde udført af en elinstallatør, som er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, giver private kunder garanti for sikkerhed, kvalitet og faglighed.