Data installationer

Data installationer

Data installationer

Data installationer kommer i mange former og størrelser.

En data installation er en betegnelse inden for håndværksfaget, hvori der bliver udført tekniske monteringer / Installationer af data drevet teknik. Dette kunne eksempelvis være fiber netværk, antenne installationer eller komplette overvågningssystemer. Hos Hamann Teknik arbejder vi med flere typer af konventionelle og avancerede data installationer for både private og erhvervsdrivende.

I takt med den digitale tidsalder og moderne udvikling, er data installationer blevet en større og større del af den almene danskers hverdag. Teknologi så som telefoner, computere, biler, etc. udvikler sig i en hastighed, der kan gør at dine nuværende tekniske apparater hurtigt bliver outdated. Eksempelvis kunne det være at dit daglige brug af streamingtjenester presser din nuværende netværkshastighed? Eller måske har du erhvervet dig en el bil, og skal have den rigtige fagmand til at installere opladeren i garagen.

Hvilke datainstallationer tilbyder vi?

Hos Hamann Teknik udføre vi alle former for data installationer, så står du og enten skal have netværk, antenne eller begge dele, er vi de helt rigtig for denne opgave.

Vores teknikkeres arbejdsområde spænder bredt inden for kabel-infrastruktur, netværksudstyr, telefoni etc. Vi benytter forskellige typer teknisk udstyr til at installere og integrere dine data løsninger i en større og udbyttelig sammenhængen
Vi tilbyder blandt andet data installationer af:

  • Telefoni – Platforme og applikationer
  • Routere og Switches
  • Trådløse netværk
  • Fibernetværk
  • Kabelnetværk
  • Antenner

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag