Data & Energi installationer

Har du et behov for en ny data drevet installation, så som nyt netværk eller antenne? Eller har du et ønske om at energi optimere din bolig?

Så har vi hos Hamann Teknik, stor erfaring inden for data installation og energi optimering.

Data installationer

Data installationer kommer i mange former og størrelser.

En data installation er en betegnelse inden for håndværksfaget, hvori der bliver udført tekniske monteringer / Installationer af data drevet teknik. Dette kunne eksempelvis være fiber netværk, antenne installationer eller komplette overvågningssystemer. Hos Hamann Teknik arbejder vi med flere typer af konventionelle og avancerede data installationer for både private og erhvervsdrivende. 

I takt med den digitale tidsalder og moderne udvikling, er data installationer blevet en større og større del af den almene danskers hverdag. Teknologi så som telefoner, computere, biler, etc. udvikler sig i en hastighed, der kan gør at dine nuværende tekniske apparater hurtigt bliver outdated. Eksempelvis kunne det være at dit daglige brug af streamingtjenester presser din nuværende netværkshastighed? Eller måske har du erhvervet dig en el bil, og skal have den rigtige fagmand til at installere opladeren i garagen. 

Hvilke datainstallationer tilbyder vi?

Hos Hamann Teknik udføre vi alle former for data installationer, så står du og enten skal have netværk, antenne eller begge dele, er vi de helt rigtig for denne opgave.

Vores teknikkeres arbejdsområde spænder bredt inden for kabel-infrastruktur, netværksudstyr, telefoni etc. Vi benytter forskellige typer teknisk udstyr til at installere og integrere dine data løsninger i en større og udbyttelig sammenhængen
Vi tilbyder blandt andet data installationer af:

Energioptimering

Det er i en større grad blevet mere normalt at energioptimere i virksomheder samt hos private.

Når man energioptimerer, udskifter man udstyr og apparater der ikke længere er up to date, da disse apparater kan være meget mere omkostningstunge end andre og nyere apparater der findes. Dette vil nedsætte energiforbruget og dermed reducere energiomkostningerne.

Hamann Teknik står både for rådgivning og udførelse af energioptimering, så står du og undre dig over din elregning ikke hænger sammen med jeres forbrug, går vi ind og ser hvad årsagen er til dette, herefter vejleder vi til hvad man kan gøre. Vi arbejder også med at energioptimere din hustand ved bl.a at installere solceller i dit hjem, og hjælpe dig med at få opsat alt omkring dette. Du kan læse mere om hvordan vi arbejder med solceller eller vores andre ydelser her.

Vi udfører både enkle udskiftninger af lyskilder fra gamle halogen lyskilder til nye og mere energibevidste LED lyskilder, til mere energivenlige opvarmnings muligheder. 

Hvordan optimereres jeg mit energi forbrug?

Generelt handler energi optimer for private om at finde ud af hvordan man kan spare på det energi output man benytter. Eksempelvis kan dette være at skifte hvilke typer pærer man benytter i huset, sætte automatisk timere på lyset så det slukker efter noget tid etc. 

En anden måde, og den mest konventionelle, er at spørge en el-teknikker, som os, om at foretage målinger og rådgivning.

I alemene husstande står hårde hvidvarer for 30 % af husstandens energiforbrug. Det er derfor vi hos Hamann Teknik, udarbejder rapporter over jeres elforbrug, og giver rådgivning og vejledning til udskiftning af jeres hårde hvidvare. På den måde kan i økonomisk og professionelt, være sikre på at i ikke spilder penge på maskiner der benytter det samme eller mere energi. 

Står i derfor i en situation hvor elregningen ikke er sammenhængen, eller generelt for dyr og i ønsker en professionel og effektiv løsning, så kontakt os i dag enten via telefon eller kontaktformularen her på siden. 

Udfyld formularen

Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 24 timer.


  Tekniq Garanti
  Tekniq
  tekniq arbejdsgiverne

  En elinstallatør du kan regne med

  Vi er medlem af TEKNIQ – og omfattet af deres garantiordning som er brancheforening for autoriseret elinstallatører.

  TEKNIQ Garanti består af et ankenævn for Tekniske Installationer, som behandler klager fra private forbrugere over el-arbejder.

  TEKNIQ Garanti dækker omkostninger op til 150.000 kr. inkl. moms.

  Klager der vedrører elinstallationsrapporter, er ikke omfattet af Garantiordningen.

  Installationsarbejde udført af en elinstallatør, som er medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, giver private kunder garanti for sikkerhed, kvalitet og faglighed.